• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Zohore er tilbage: Forstår godt de henter ham

Foto: OB

Kenneth Zohore er tilbage i dansk fodbold, da han resten af sæsonen skal tørne ud for OB. Det er dog lidt af et sats, mener Kenneth Emil Petersen, men han forstår det godt.

Af Jacob Quvang

Kenneth Zohores mareridt i West Bromwich Albion er endelig overstået. Den tårnhøje angriber gør comeback i dansk fodbold, hvor han resten af sæsonen skal tørne ud for OB.

Her får fynboerne en angriber ind, som var fuldstændig ude i kulden i tiden i West Bromwich. Derfor må man forvente, at han skal bruge noget tid på at ramme fodboldformen igen, men det er et sats af fynboerne. 

Det siger ekspert Kenneth Emil Petersen i Viaplay-programmet Transfer Live.

- Det er lidt et sats at tage Kenneth Zohore. Man skal så langt tilbage for at finde en kontinuerlig periode, hvor han har spillet. Jeg kan godt forstå, at OB tager ham, for han har den her værktøjskasse, som er så god. Han har fart, fysik og målnæse - han har det hele. Men om han kan komme tilbage på det niveau, vi tidligere har set ham, det kan jeg godt være lidt i tvivl om, lyder dommen fra Kenneth Emil Petersen.

Kenneth Zohore har vist i dansk fodbold, at han kan finde netmaskerne. Her var hans bedste periode den i OB, som han scorede ti gange for i 28 kampe fra 2015 til 2016. 

Ekspert Per Frimann tror, at OB kan få rigtig meget gavn af ham, hvis satset giver pote.

- Men det er nemmere for en dansk klub at satse på sådan en spiller, for vi kender ham så godt. Vi ved, hvad han har bidraget med tidligere, da han spillede for FCK. Det er mange år siden selvfølgelig, men han har noget, som man ved, at man kan friske op på en måde og få rigtig meget ud af. Han fylder simpelthen bare så godt inde i boksen, lyder det fra Per Frimann.

Se hele snakken om Kenneth Zohores retur til dansk fodbold i afspilleren over artiklen.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE