Video : Tipsbladet
Superliga

- Det er pinligt - forstår ikke, OB tillader det

Verdens Lækreste Superliga kigger i denne uge på sidste runde af Superligaen.

Farvel og tak til Superligaen, og sikke et brag det sluttede med.

FC Midtjylland blev dansk mester efter en vild afslutning, hvor man selv spillede uafgjort hjemme mod Silkeborg IF efter at have været bagud 0-2, mens Brøndby IF overraskende tabte med 2-3 hjemme til AGF og dermed smed guldet.

Også i bunden af rækken var der stort drama, da OB rykkede ud af rækken sammen med Hvidovre IF.

Og det er især OB, der får kritik med på vejen af tidligere OB-keeper Jesper Christiansen.

I dagens afsnit af Verdens Lækreste Superliga går den tidligere vinder af Det Gyldne Bur til angreb på den capo, der var på banen og skulle fortælle spillerne en ting eller to, efter OB rykkede ud af rækken.

Også selv om der har været forlydender om, at rutinerede Bashkim Kadrii trak capoen ned til banen.

- Han skal blive oppe på den tribune. Jeg er træt af at se, han hopper ned. Han er en fan, og det er fint, at han står på tribunen og ytrer utilfredshed og råber, men han skal holde sig væk fra banen.

- At han tror, han kan stille sig og samle de her professionelle spillere, der lige er rykket ned, og så stå og snakke til dem, som om det var en børnehave, han står foran. Jeg forstår ikke, at OB tillader det, og jeg forstår ikke, at de erfarne spillere tillader det.

- Jeg havde aldrig stået der som spiller, jeg var gået min vej. Og jeg havde taget så mange spillere med som muligt, og ellers havde jeg gået op på tribunen og fortalt ham, hvor han skal være. Han har set for mange udenlandske fodboldkampe, og det er ikke første gang, han gør det. Det er pinligt, og jeg havde ikke fundet mig i det - jeg havde smidt ham væk, siger Jesper Christiansen.

I programmet skal der også swipes, og så er der også fokus på Forårets Profil i Superligaen. Som altid er Amanda Bodenhoff vært, mens Benjamin Leander er fast analytiker. Og så er Jesper Christiansen altså med som gæst i dagens afsnit.

Se hele afsnittet i videoen øverst til denne artikel.