• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Det er urimeligt over for Peter Christiansen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen forsvarer FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen, der i disse dage latterliggøres for salget af Rasmus Højlund.

Af Ole Hoffskov

Der findes som bekendt ikke noget nemmere arbejde at udføre end andres.

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen har stået model til en massiv mængde kritik for sin håndtering af Rasmus Højlund, som han ikke fandt god nok til den danske mesterklub for bare et år siden og solgte til Sturm Graz. Nu ligner Rasmus Højlund en kommende verdensstjerne, og Peter Christiansen ligner en klovn. 

Sådan vil nogen i hvert fald tænke, men er det nu også fair over for FCK-bossen? Nej, mener Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen. 

- Selvfølgelig er der mange, der peger fingre ad FC København, og det er sådan set også berettiget nok, for FCK sælger Rasmus Højlund i januar 2022 og henter så Khouma Babacar og Karamoko, og de har slet ikke slået til. Det har været virkelig skidt. 

- På den måde er det forståeligt, at FC København får lidt skæld ud lige nu, og der er en masse hovedrysten, men jeg vil også sige, at det er en smule urimeligt over for Peter Christiansen og de andre i FCK, som traf den her beslutning, siger Troels Bager Thøgersen. 

Du kan høre mere i videoen i toppen af artiklen, hvor Tipsbladets chefredaktør uddyber sin pointe om, hvorfor det er uretfærdigt at gå alt for hårdt efter struben på Peter Christiansen.