Video : Tipsbladet
Superliga

- Det har ikke været min ambition at forlade FCK

FC København-angriberen Jordan Larsson blev kædet sammen med en retur til Sverige tidligere på foråret, men han har ikke selv hørt noget om det.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Jordan Larsson var et kæmpe hit sidste forår, hvor han var med til at sparke mesterskabet til FC København.

Derfor var det ikke den store overraskelse, da københavnerne valgte at indløse svenskeren købsoption og veksle hans lejeaftale til en permanent en af slagsen. Men siden har formkurven ikke været lige så stejl.

Tilbage i marts begyndte der også at opstå skriverier i den svenske presse om en mulig retur til AIK. Svenskeren selv kender dog ikke noget til den formodede interesse fra den trængte Stockholm-klub.

Det fortæller Jordan Larsson til Tipsbladet og den fremmødte presse efter torsdagens træning.

- Jeg hørte ikke noget fra AIK. Det er muligt, at de snakkede med min agent. Men han ved også, at jeg ikke har ambitioner om at spille i Sverige lige nu. Jeg har gode følelser for AIK, men det har ikke været min ambition at forlade FCK. Jeg har det godt her, siger han og fortsætter:

- Jeg var selvfølgelig frustreret over ikke at få flere minutter tidligere på sæsonen, men sådan er det. Det handler bare om at klø på, og nu får jeg flere minutter og vil fortsætte med det.

Overvejede du din fremtid?

- Jeg tror, man bliver nødt til at have lidt mere tålmodighed. Bare fordi du havner på bænken i en periode, skal man ikke tænke. "nu skal jeg smutte, nu skal jeg gøre noget andet." Jeg vil selvfølgelig gerne spille. Det er derfor, jeg er her, men fodboldverdenen er også bare sådan her. Nogle gange går det godt, og andre gange går det mindre godt. Min familie og jeg trives rigtig godt her, så jeg tager tingene, som de kommer.

Foto: Alamy

Et stort smil nu
Hvor store dele af sæsonen har været med Jordan Larsson fra bænken, så har han lige nu ikke så meget at være ked af. Han er startet de seneste to kampe og for få dage siden blev han også far for anden gang.

Den 16. april om formiddagen kom hans søn, som Jordan Larsson og hans kone har valgt at navngive James, til verden. 

- Det er fantastisk. Alle, som har fået børn, ved, hvilke nogle følelser, det er. Det er svært at sætte ord på. Alting gik godt, og min kone og vores barn har det godt. Alt er perfekt, siger Jordan Larsson, der lige nu også nyder en perfekt tilværelse på grønsværen.

- Det er fantastisk, og det er derfor, jeg tager til træning hver dag. Sidste forår havde jeg en meget vigtig rolle og i denne sæson, har det så været lidt anderledes. Det har jeg skullet acceptere og få det bedste ud af.

- Jeg træner godt og hårdt, så jeg tror, det er derfor, jeg spiller nu her. Det var godt at spille 90 minutter mod FC Nordsjælland og også spille mod Midtjylland, så nu håber jeg, at jeg kan fortsætte og så lægge mål og assister på.

Jordan Larsson, 26 år, erkender også, at FC København har en stor og bred trup med konkurrence om pladserne, hvorfor man skal gøre sig fortjent til en startplads. Det håber han nu, han kan blive ved med i den resterende del af sæsonen.

Svenskeren, der kan indtage flere af de offensive positioner, har startet syv Superliga-kampe i denne sæson, hvoraf de to seneste altså er i mesterskabsspillet.