• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn & Kenneth Jensen

Det lysner for AGF på skadesfronten: Trio er tilbage på træningsbanen

Tre skadede spillere er tilbage på træningsbanen, og samtidig kommer Youssef Toutouh tættere og tættere på at spille 90 minutter.

Af Anders Dehn & Kenneth Jensen

David Nielsen og AGF startede så godt i Superligaen, men på det seneste har holdet haft svært ved at hente point og holde buret rent. Nu ligger AGF nummer 11 med 18 point, og der er bare tre point ned til Hobro, der ligger sidst.

Det er dog en tæt Superliga, så "Byens Hold" er også kun tre point fra Superligaens fjerdeplads.

Læs også: Optakt: AGF - AC Horsens

Landsholdspausen har mandskabet kunnet bruge på at få aftalerne på plads igen og sikre, at man ikke lukker så mange mål ind, som det har været tilfældet på det seneste. 12 mål i de seneste fem Superliga-kampe har klubben lukket ind, og David Nielsen kan glæde sig over, at der på træningsbanen er fuld skrald på for tiden, for en trio af skadede spillere er vendt tilbage i træning.

Både forsvarsspiller Niklas Backman, der har døjet med en hovedskade, og angriber André Riel er tilbage og ved at bygge formen op, mens også Bror Blume klør på for at komme op på 100 procent efter en fem minutter lang indskiftning som eneste spilletid siden sin skade.

- De er tilbage og træner alle på 100 procent nu, siger AGF-chef David Nielsen til tipsbladet.dk og forklarer:

- Men de er ikke helt kampklare. Det kan forhåbentlig gå hurtigt, og de arbejder godt alle tre. Vi håber, de bliver relevante inden for de næste fire kampe.

Som David Nielsen indikerer, er der fire kampe igen af efterårssæsonen, inden spillerne går på juleferie og lader op til foråret i Superligaen. Og måske der også er en chance for, at fans af klubben får Youssef Toutouh at se fra start i efteråret. Han er i hvert fald ved at være der, hvor han skal være.

- Ja, det synes jeg (tæt på at kunne spille 90, red.). Han har arbejdet godt. Der er stadig et stort stykke arbejde at gøre, men vi begynder at se hans kvaliteter komme frem nu, lyder det fra David Nielsen.

AGF har ikke vundet i de seneste seks Superliga-kampe, og klubben har tabt de seneste tre kampe.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus