• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Dominick Drexler sælges til FC Köln: Midtjylland scorer stor millionsum

Dominick Drexler sælges til FC Köln: Midtjylland scorer stor millionsum
Foto: FC Midtjylland

Tipsbladet.dk forstår, at Dominick Drexler bliver solgt til FC Köln for omkring 4,5 millioner euro - svarende til 33,5 millioner kroner.

Af Kenneth Jensen

De betalte selv 18,5 millioner kroner, og bare et par måneder efter købet af Dominick Drexler har FC Midtjylland valgt at sælge midtbanespilleren tilbage til tysk fodbold.

Tipsbladet.dk erfarer, at Dominick Drexler skifter til FC Köln. En aftale, der formentlig bliver officiel fredag.

Læs også: Vildt: FC Midtjyllands store sommerindkøb kan være færdig i klubben

Og det sker med en stor avance i forhold til de 18,5 millioner kroner, de danske mestre selv betalte. Klubben får ifølge tipsbladet.dk's oplysninger omkring 4,5 millioner euro for offensivspilleren - det svarer til 33,5 millioner kroner. 

Drexler, 28 år, skrev under på en fireårig aftale med FC Midtjylland i foråret, og da han denne sommer rykkede teltpælene til Danmark, blev han klubbens næstdyreste spiller nogensinde efter Jonas Borring. Men han fortrød sit skifte, og derfor har lejren bag Drexler arbejdet hårdt på at finde en ny arbejdsgiver.

For de danske mestre ender hele Drexler-situationen godt, til trods for at man købte en spiller, der slet ikke ønskede at spille. Klubben har scoret en flot transfersum på den 28-årige tysker.

Mainz 05 lignede længe bedste bud på en ny arbejdsgiver, men Bundesliga-klubben ville ikke betale den pris, de danske mestre ønsker. I stedet meldte FC Köln fra 2. Bundesliga sig på banen, og klubben har i træner Markus Anfang en mand, der kender Drexler særdeles godt. Anfang var Drexlers træner i Holstein Kiel, som altså var klubben, FCM købte Drexler fra.

Dominick Drexler har ikke spillet i testkampene eller i Superligaen for FC Midtjylland, da han angiveligt plejede en skade. Drexler sad dog på tribunen, da FCM spillede 0-0 mod AGF i lørdags.

Nu vender tyskeren efter et kort visit i Danmark tilbage til Tyskland og 2. Bundesliga.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020