• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Dommer erkender fejl i FCK-AGF: Langt fra godt nok

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt har undskyldt over for AGF, efter han begik en fejl i forbindelse med FCK's udligning til 3-3.

Af Kenneth Jensen

De var foran 3-2, da dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt fløjtede opgøret mod FC København af, men nogle minutter senere scorede Jonas Wind til 3-3 på et straffespark.

Det var bizarre scener, da FC København fik reddet et point med fra opgøret mod AGF, hvor FCK fik et straffespark efter VAR-gennemsyn, og dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt fortalte efter opgøret til Canal 9, at han havde begået en fejl.

En fejl, som han vel at mærke har undskyldt til AGF for.

- Der sker det, at der bliver meldt delay for en mulig hands, og så ryger bolden ud til hjørnespark. Der melder VAR ind delay restart, og jeg venter på, at vi skal tjekke det her. Der tænker jeg, at jeg vil signalere til alle, at kampen er forbi, og når jeg tænker tilbage, skulle jeg bare have sagt, at vi var færdige efter det tjek.

- Det er langt fra godt nok, at jeg vælger at fløjte kampen af, og selvfølgelig reagerer AGF med at juble, mens jeg går stadig og venter. Jeg skal vente, til VAR siger check complete - og de recommender, at jeg skal til skærmen. Så dømmer jeg det her straffespark. Og det er mig, der laver den her fejl, siger Jørgen Daugbjerg Burchardt til Canal 9.

Resultatet betyder, at AGF holder tredjepladsen, mens FC København forbliver nummer fire.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus