Video : Tipsbladet
Superliga

Dropper topkamp: Har givet mine forældre en gave

Torsdagens topbrag mellem FC København og FC Midtjylland kan blive altafgørende for Brøndbys chance for at blive dansk mester. Cheftræner Jesper Sørensen skal dog ikke se kampen, da han har andre planer.

BRØNDBY (Tipsbladet): Med 1-0-sejren over FC Nordsjælland er Brøndby IF stadig i live i mesterskabskampen, og meget kan nu afhænge af torsdagens brag i Parken, hvor FC København og FC Midtjylland mødes.

En af dem, der dog ikke skal se det ekstremt afgørende Superliga-topbrag, er Jesper Sørensen. Det fortalte Brøndby-cheftræneren kort efter sejren over FC Nordsjælland. 

- Nej, jeg skal ikke se den kamp. Jeg skal i operaen og se 'Tryllefløjten' sammen med mine forældre. Det fik de i julegave, og det glæder jeg mig meget til, lød det her fra Jesper Sørensen. 

Generelt vil Brøndby-bossen ikke bruge for meget energi på at nærstudere Superliga-tabellen, der i år er historisk tæt i toppen. 

- Vi kigger ikke på det. Vi må ende, hvor vi ender, men vi går efter at blive dansk mester, lød det fra Jesper Sørensen.  

Brøndby Stadion var virkelig i kog denne onsdag aften, hvor de blå-gule rejste sig efter søndagens smertelige 3-1-nederlag til FC København, og Jesper Sørensen var selv ukarakteristisk meget oppe at køre nede på sidelinien, hvor cheftræneren opildnede Brøndbys fans i slutfasen. 

- Vi kan jo ikke bare lade som om, at der ikke er meget på spil her til slut i sæsonen, hvor vi også har været lidt trykkede. Dels på mandskab og selvfølgelig også i forhold til, at vi ikke har været inde i den bedste stime, med et nederlag til FC København herude, hvor vi spiller en rigtig god kamp, men laver nogle store fejl, der gør, at vi taber. Det er klart, at det sidder i kroppen. 

- Vi kom heldigvis godt ud, som vi skulle, og det var også vigtigt, at vi fik stadion med til at bakke os op. Stadion var fantastisk i dag til at hjælpe spillerne og give de ekstra kræfter, så vi kunne trække den hjem. Der synes jeg også, at det var en af mine opgaver, at få hjulpet til, hvis jeg kunne hjælpe spillerne med at på publikum med, lød det fra Jesper Sørensen. 

Brøndby IF spiller igen på mandag, hvor der venter en udekamp mod Silkeborg IF.