Som det ser ud lige nu, skal Mikkel Vestergaard spille foråret til ende i Esbjerg, konstaterer direktør Søren Poulsen.

Torsdag kom det frem, at Esbjerg fB's Mikkel Vestergaard skifter til Viborg FF, når hans kontrakt på Vestkysten løber ud til sommer. Dermed ville det være oplagt, hvis viborgenserne købte ham fri allerede, og JydskeVestkysten har da også skrevet, at der var forhandlinger mellem parterne om netop det.

Et januarsalg ser dog ikke ud til at blive aktuel. I hvert fald ikke set fra Esbjerg-direktør Søren Poulsens stol.

For et år siden var parterne ellers i en lignende situation, hvor Poulsen og co. endte med at købe Kevin Mensah fri før tid, men det betyder ikke nødvendigvis, at Viborg får lov til at gøre det samme med Vestergaard.

- Det kan ikke sammenlignes, for den her gang vender den anderledes. Nu er det os, der har kontrakt med spilleren, og sidste gang var det Viborg. Vi forholder os til den forpligtelse, vi har overfor Mikkel, siger administrerende direktør Søren Poulsen til tipsbladet.dk.

- Der har været lidt sonderinger, men lige nu ser det ikke ud til at udmønte sig i noget konkret.

Søren Poulsens kollega i Viborg, Morten Jensen, sagde ellers til bold.dk torsdag, at han gerne ville hente Vestergaard i januar. Han sagde dog samtidig, at han ikke vidste, hvor parterne stod i forhold til hinanden. Noget tyder på, at det for nuværende er ret langt.  

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO