Superliga Anders Dehn

Efter 10 år i klubben: Midtbanemand forlader AaB

Foto: Jan Christensen/Getty Images

I dag har Magnus Christensen sidste arbejdsdag i AaB, som han kom til for 10 år siden.

Af Anders Dehn

Han siger det selv, Magnus Christensen: Han er ikke den mest sexede spiller i AaB's historie, men han har immervæk spillet 150 kampe og tilbragt 10 år i klubben. I morgen er det dog forbi.

Christensen har i dag sidste arbejdsdag i de velkendte rammer på Hornevej i Aalborg Øst, men når juni bliver til juli, udløber hans kontrakt. Dermed vinker han farvel til AaB.

- Jeg er bevidst om, at det ikke er alle, der synes, at jeg er den mest sexede spiller i AaB’s historie, men jeg har altid været dedikeret og forsøgt at yde mit maksimale for klubben, holdet og fansene, og fansene vil jeg gerne takke for deres fantastiske opbakning både på hjemme- og på udebane, men nu ser jeg frem til en ny udfordring og nye øjne på mig, siger Christensen selv i en pressemeddelelse.

Den 24-årige midtbanemand røg ind og ud af holdet i den forgangne sæson. Han fik i alt 20 kampe, heraf 13 fra start.

Magnus har både på og uden for banen gjort en ihærdig, god og loyal figur i sin tid i AaB, og 150 officielle kampe for vores klubs bedste mandskab er et imponerende antal i så relativ ung en alder.

- Centralt på vores midtbane er der imidlertid hård konkurrence om pladserne, og derfor synes vi også, at det bedste vil være for Magnus og for AaB, at han prøver sig af et andet sted, og herfra kan vi kun give ham de varmeste anbefalinger, siger sportschef Inge André Olsen.

Magnus Christensen har tidligere sagt, at han satser på en kontrakt i udlandet.