Video : Tipsbladet
Superliga

Efter AGF-skifte: Det skuffer dansk musiklegende

Lars Lilholt er "helt sikkert" skuffet over, at Mads Emil Madsen er skiftet til AGF. Spilleren håber, at han snart får mulighed for at forklare sig.

Lars Lilholt er ikke bare musiker, historiefortæller og hitmager. Han er også Silkeborg-fan om en hals og forhenværende trøjesponsor for klubbens tidligere anfører Mads Emil Madsen. Så efter sidstnævntes skifte til AGF er han givetvis godt og grundigt skuffet, medgiver Madsen over for Århus Stiftstidende.

Da Mads Emil Madsen for to år siden skiftede til østrigske LASK, gav Lilholt interview til tipsbladet.dk. Her kom han ind på sin glæde over, at den daværende SIF-anfører ikke skiftede til specifikt AGF.

- Jeg er utroligt glad for, at han skifter til udlandet. At se ham løbe rundt i AGF havde jeg godt nok været træt af. Uha, det vil jeg næsten ikke engang tænke på, sagde han dengang.

Men det er altså netop det, Lars Lilholt og resten af Søhøjlandets fodboldfolk har udsigt til nu. Og Mads Emil Madsen ved godt, at han har skuffet sin største fan.

- Det har jeg helt sikkert gjort. Desværre. Jeg er stadig bedste venner med hans søn, så jeg har stadig meget med ham at gøre. Så jeg håber, vi kan få taget en snak, og han kan se det fra min synsvinkel, men glad for det bliver han nok aldrig, siger han med et smil til Århus Stiftstidende.

Til gengæld kan Lars Lilholt tage en lille del af æren for, at Mads Emil Madsen foreløbig har haft en fin karriere. Han var nemlig træner for den nyslåede AGF-spiller gennem syv år, da sidstnævnte var barn.

Læs hele interviewet med Lars Lilholt om forholdet til Mads Emil Madsen her.