Video : Tipsbladet
Superliga

Efter appel: Fjerner Simsirs gule kort

Samtidig er karantæne-pointene ligeledes reduceret til 0 fra kampen.

FC Midtjyllands dansk-tyrkiske kantspiller Aral Simsir fik i klubbens seneste kamp mod Vejle et gult kort for film. Det står nu klart efter en appel til Fodboldens Disciplinærinstans, at det gule kort nu bliver slettet.

Det oplyser føromtalte instans på dens hjemmeside.

- Fodboldens Disciplinærinstans bemærker desuden, at kampens dommer, efter gennemsyn af videomateriale fra kampen, har oplyst, at FC Midtjylland-spilleren ikke burde have haft et gult kort, skriver de og fortsætter:

- På baggrund af dommerens redegørelse og videomateriale fra kampen annullerer Fodboldens Disciplinærinstans det gule kort til FC Midtjylland-spilleren, ligesom de deraf følgende karantænepoint nedsættes fra 4 til 0, lyder det fra instansen.

Som det bliver beskrevet, så var kampens dommer Mikkel Redder efter kampens slutfløjt heller ikke i tvivl om, at han havde lavet en fejl.

- Det er elendigt dommerarbejde for at sige det mildt. Den bedste løsning havde været en 'play on'. Der er et almindeligt løb ned mod feltet, og der sker det, som vi kalder en normal kontakt. Så det bedste der havde været at lade spille fortsætte, og det gule kort for film er jo dårligt. Så det er jeg jo ikke tilfreds med. Jeg er træt af det gule kort, forklarede Redder.

FC Midtjylland vandt desuden kampen med 3-0. Blandt andet ved hjælp af et mål fra Aral Simsir.

Hede-mandskabet går nu ind i mesterskabsspillet på førstepladsen, hvor de har ét point ned til Brøndby på andenpladsen og tre ned til FCK på tredjepladsen.