Video : Tipsbladet
Superliga

Efter SL-exit: Andre danske klubber ringer bare!

Raúl Albentosa har flere spændende tilbud på hånden, men er der en dansk klub, der kan bruge ham, så skal de bare ringe, fortæller han til Tipsbladet.

Vejle-generalen Raúl Albentosa er færdig i Superligaen.

I hvert fald for nu.

Den 35-årige spanier har ikke kunne nå til enighed med Vejle om en kontraktforlængelse, og han står derfor uden klub.

Albentosa har haft en kæmpe i rolle i Vejle de seneste år, hvor han også blev gjort til anfører, men et knapt så attraktivt kontrakttilbud gjorde, at forsvarsgeneralen nu skal søge nye græsgange.

Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.

- Vi har haft lange forhandlinger. I september snakkede vi om den nye sæson, og jeg har snakket med ejerne flere gange, hvor vi aftalte, at vi skulle forhandle igen i februar, når vi havde fundet ud af, om klubben ville blive solgt eller ej. I februar udskød klubben forhandlingerne til når de vidste, om vi ville rykke ned eller ej.

- Da det så stod fast, at vi ville overleve i Superligaen, og vi startede forhandlingerne, ville klubben i en anden retning, når det kommer til penge. Jeg er en ældre spiller, og hvis jeg ikke har en god kontrakt, så er det svært for mig at flytte med familien.

- Men jeg forstår godt klubben. De gav mig en god kontrakt de seneste to år, og de viste mig en masse tillid. Mange i klubben ville gerne have mig til at blive et år mere, men klubben ville noget andet, og det respekterer jeg. Vejle er en af de bedste klubber, jeg har spillet for i mit liv.

- De tilbød mig en kontrakt med mindre løn en tidligere. Jeg fik ikke et fysisk tilbud, men jeg har haft flere samtaler med Marius Nicolae, som er min ven og hentede mig dertil for to og et halvt år siden. Da vi snakkede om kontrakten, sagde han, de ikke ville kunne tilbyde mig de samme penge, siger Albentosa.

Selvom Raúl Albentosa er trist over Vejle-afskeden, så er han ikke sur og skuffet over Vejles tilbud.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er skuffet. Jeg tror, at ejerne gerne vil sælge klubben, og derfor vil de måske ikke bruge flere penge på store kontrakter. Jeg ved det ikke. Det skal I spørge klubben om.

- Jeg ventede længe på klubben, og jeg sagde til dem, at jeg ville beslutte mig i starten af juli, og hvis de ikke kunne give mig de samme penge, så ville jeg sige nej. Jeg ved godt, hvad jeg er værd, slår Albentosa fast.

Artiklen fortsætter under billedet..

Albentosa har aldrig været bange for at gå forrest i Vejle. Foto: Alamy

Flere tilbud på hånden
Selvom det kun er få dage siden, at skilsmissen mellem Vejle og Albentosa blev meldt ud, så har flere andre klubber været hurtigt ude af startblokken.

- Jeg har tilbud fra andre lande. I dagene efter det blev meldt ud, at jeg ville stoppe i Vejle, så er der tre fire klubber, der har ringet til mig, fordi de gerne vil have mig.

- Det er tilbud fra Rusland og Asien. Men jeg skal snakke med min familie, for det er langt væk fra Spanien. Jeg har også tilbud fra Spanien, men jeg skal tænke over, hvad der er det bedste for mig, siger Albentosa til Tipsbladet.

Der er endnu ikke dumpet et dansk tilbud ind i indbakken, men gør der det, er Albentosa klar.

- Jeg vil gerne blive i Danmark. Det har jeg intet problem i, så klubberne kan bare ringe!

- Men der er ingen, der har ringet til mig endnu. Jeg tror ikke, de vil have mig.

- Jeg kan godt lide ligaen og danskerne. Der er mange, der har takket mig på sociale medier, efter jeg stoppede. Det er fantastisk, siger Albentosa.

Albentisa nåede at spille 79 kampe for Vejle, hvor det blev til otte mål og tre assister.