Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert: Denne nye SL-spiller har skuffet mig mest

Hvilke nyindkøb har skuffet mest i denne sæson? Kenneth Emil Petersen er ikke i tvivl.

Når der bliver hentet nye spillere i et transfervindue, er det langt fra alle, der bliver så gode, som klubberne håber og tror og forventer, når de præsenterer nyindkøbet.

Og allerede nu er der spillere, som er kommet til Superligaen i løbet af sommeren, som skuffer Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen.

Han har lavet en liste over de fem spillere, han mener, har skuffet mest, og den toppes af FC Nordsjællands lejesvend Andreas Schjelderup, der denne sommer kom retur på en etårig lejeaftale, efter han i januar blev solgt til Benfica, men ikke kunne komme på holdet i Portugal.

I Farum-klubben står han aktuelt noteret for fem Superliga-kampe, men han har hverken scoret eller lavet oplæg til mål, selv om modstanderne blandt andet har været Hvidovre, Vejle og OB. Schjelderup er heller ikke gået fra banen med en sejr i denne sæsons Superliga.

Og det skuffer altså Kenneth Emil Petersen.

- Jeg er med på, at han har haft et forløb, hvor han ikke har spillet særlig meget i Portugal, men jeg tænkte, at han ville komme hjem til det her beskyttede værksted, hvor han var totalt plug and play. Det synes jeg ikke, han har vist.

- I den første kamp, hvor han blev indskiftet mod Lyngby, var han fantastisk, og jeg tænkte bare "han er tilbage". Men han har ikke været involveret i et eneste mål eller assist, og de har mødt de dårligste hold i ligaen. Hvidovre scorer de ikke mod, Vejle scorer de ikke mod, OB scorer de ikke mod. Det er kampe, hvor man tænker, at Schjelderup skal være dåseåbner, siger Kenneth Emil Petersen om årsagen til, at Schjelderup topper listen.

Du kan i videoen øverst til denne artikel se Kenneth Emil Petersens top fem over de nye Superliga-spiller, der har skuffet mest indtil videre. Der er blandt andet en AGF-angriber med på listen.

Og apropos angriber og AGF foreslår Kenneth Emil Petersen AGF at gå på rov i en svensk klub. Læs mere om det her.