Video : Tipsbladet
Superliga

Kenneth Emil Petersen: AGF bør købe ham

Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen mener, at AGF bør gå efter at snyde Lyngby Boldklub for islandsk angriber.

De har ledt og ledt og ledt de sidste par år, men det er ikke lykkedes AGF at finde en angriber, der kan matche anfører Patrick Mortensen.

Klubben fra Aarhus har blandt andet købt polske Dawid Kurminowski og norske Sigurd Haugen, og i sommer var det Tobias Bech tyske Janni Serra, der kom til. Ingen af de fire har vist et niveau, der er på højde med Patrick Mortensens, selv om Bech er ung og tidligere har vist kvaliteter i Superligaen og derfor også bør have noget tid til at finde et sådan niveau.

Men ekspert Kenneth Emil Petersen mener at have fundet en spiller, som AGF bør overveje at hente.

Der er tale om den islandske angirber Andri Gudjohnsen, der aktuelt er udlejet fra IFK Norrköping til danske Lyngby Boldklub. Og som Tipsbladet fortalte i sidste uge har Lyngby en købsoption på islændingen - læs mere om prisen her.

Men AGF bør stadig søge at lave en aftale med Gudjohnsen og IFK Norrköping, lyder det.

- Hvis de har en mulighed for at få fat i ham her, skal de forsøge de. De var jo ude efter Filip Bundgaard, som også er en lidt lille og væver typer. De er i markedet efter en angriber.

- Jeg synes, at Gudjohnsen passer rigtig godt. Han har en fantastisk spænstighed. Han kan jo hoppe, så man tror, det er løgn, og han er til stede i feltet, er en god afslutter og har okay fart. Han løber ikke fra alt og alle, men han har bare noget målscorer over sig. Og jeg kunne godt se ham på en højere hylde end Lyngby, siger Kenneth Emil Petersen til Viaplay.

Se hele hans vurdering i videoen øverst til denne artikel. Her giver også Francis Dickoh sit besyv med.