Foto: Getty Images
Superliga

Ekspert overrasker: De kommer med i top-6

Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen tror, at både Brøndby og FC Midtjylland går glip af Mesterskabsspillet i denne sæson.

Klokken 15.00 fløjtes hele seks Superliga-kampe i gang, når grundspillets sidste runde skal afvikles. 

Der er garanti for drama i eftermiddag, hvor det især bliver spændende at få svaret på, hvem der snupper de sidste to pladser i top 6. 

Brøndby og Randers ligger inden eftermiddagens runde nummer fem og seks med henholdsvis Silkeborg, OB og FC Midtjylland stadig har mulighed for at komme med i Mesterskabsspillet. 

Og i TV3 Sport-studiet er der stor uenighed mellem Kenneth Emil Petersen og Tipsbladets kommentator, Stig Tøfting, i forhold til, hvem der ender i top 6 sammen med FC Nordsjælland, FC København, Viborg og AGF. 

- Det er Brøndby og Randers, der mine favoritter. De kan afgøre det selv, og Brøndby har en rigtig god statistik heroppe i Farum. De har vundet de seneste fire gange, de har været på besøg, og de har ikke tabt otte gange. Det kører meget godt for Brøndby, og de kan også spille på kunstgræs. Så jeg ser for mig, at Brøndby kan hente tre point i dag. Og hvis de ikke kan det, så kan ét point måske også være nok, siger Stig Tøfting. 

Kenneth Emil Petersen spår omvendt, at hverken Brøndby eller Randers ender i top 6.

- Jeg tror, at vi får et drama ud over det sædvanlige. Min mavefornemmelse siger, at der kommer til at ske noget. Så jeg tror faktisk, at femte- og sjettepladsen bytter med syvende- og ottendepladsen. Så jeg tror, at dem, der kommer med i top 6, bliver OB og Silkeborg. Jeg tror, at Brøndby får det megasvært her mod Nordsjælland, siger Kenneth Emil Petersen. 

Kenneth Emil Petersen understreger endvidere, at han tror på sejre til FC Nordsjælland, Silkeborg, OB og AaB i dag, hvilket altså kan rykke gevaldigt rundt i tabellen i grundspillets sidste spillerunde.