Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert spår: AGF-signing er et scoop

Per Frimann forudser, at AGF har gjort et scoop ved at hente Mads Emil Madsen tilbage til Superligaen.

AGF har haft en forholdsvis travl sommer, hvad angår transfers, og De Hviie har allerede hentet Tobias Mølgaard, Mads Emil Madsen og Sigurd Haugen.

Og spørger man Per Frimann, kan især Mads Emil Madsen, der har en fortid som stor profil i Silkeborg IF, blive en stor succes i Aarhus. Det fortæller Viaplay-eksperten i Viaplays optaktsudsendelse forud for den kommende Superliga-sæson.

Her bliver Per Frimann spurgt, om AGF har gjort et scoop ved at hente den tidligere U21-landsholdsspiller, og det tror han.

- Det håber jeg, og det tror jeg også på. Jeg synes, det er fedt at se ham så hurtigt tilbage i dansk fodbold. Han er dygtig. Nu taler vi om, hvordan man skal være disciplineret og arbejde hårdt og presser, og der tror jeg, at han passer rigtig godt ind.

- Men det er også det, de skal nu: De skal ud og finde nogle spillere, som ikke er vanvittigt dyre, men kan gå ind og levere til spillestilen og måden, man gerne vil spille på, siger Per Frimann i udsendelsen.

Mads Emil Madsen, 24 år, har tilbragt de seneste to sæsoner i udlandet hos henholdsvis LASK Linz og Slavia Prag.

Se hele klippet med Per Frimann og Ken Ilsø, der kigger nærmere på AGF forud for den nye Superliga-sæson, i videoafspilleren øverst i artiklen. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.