Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert udpeger sommerens bedste SL-indkøb

Viaplay-ekspert giver sit bud på sommerens tre bedste indkøb i Superligaen.

Topklubberne oprustede gevaldigt henover sommeren, men generelt var der tale om et vildt transfervindue i Superligaen, hvor den tidligere Premier League-stjerne Gylfi Sigurdsson også endte i Lyngby Boldklub, mens Brøndby hentede Jacob Rasmussen i Fiorentina. 

Ifølge Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen var det FC København, der stod for sommerens bedste indkøb i Superligaen, da "Løverne" hentede den norske landsholdsspiller Mohamed Elyounoussi hos Premier League-nedrykkerne fra Southampton. 

- Jeg var faktisk i tvivl om, at Schjelderup skulle have førstepladsen. Det må jeg sige. Men okay, Elyounoussi hentet hjem fra Premier League. Kæmpe stjerne, siger Kenneth Emil Petersen. 

'KEP' er med på, at Elyounoussi ikke har imponeret helt vildt endnu, men ifølge eksperten er der gode ting i vente fra den tidligere Celtic- og FC Basel-spiller. 

- Vi har ikke set det bedste fra ham endnu. Han har ikke brændt banen af, men jeg synes, at det går den rigtige vej. Så ham har jeg taget som etter, fordi jeg synes, at det er et gigantisk navn at hente til Superligaen. I den alder, han også har, der synes jeg, at det er vildt, lyder det fra Kenneth Emil Petersen om den 29-årige Mohamed Elyounoussi. 

Mohamed Elyounoussi har indtil videre scoret ét mål i ni kampe for FC København, der hentede nordmanden på en fri transfer. 

I afspilleren over artiklen kan du se Kenneth Emil Petersens top 3 over sommerens bedste indkøb i Superligaen.