• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Elendig bane i Vejle: Kommunen gør intet gratis

Foto: Getty Images

Banen i Vejle har det ikke for godt, og der bliver nu peget på, at det er op til klubben, hvis kommunen skal gøre noget ved det.

Af Oliver Okstrøm

Banerne i Superligaen er i øjeblikket på et meget svingende niveau, når man ser udover de forskellige stadions. Et af de steder, som godt kunne trænge til en kærlig hånd er i Vejle, men det er ikke så let at gøre noget ved det.

Det fortæller formanden for Vejle Kommunes kultur- og fritidsudvalg, Dan Arnløv Jørgensen (K), i et interview på Vejle Amts Folkeblad.

Han peger på, at man har en kontrakt, som er indgået, som handler om, at de skal sende en regning til VB, hvis man blot har sendt en mand ind for at rive på stadion. Det skyldes, at de grundet kommunalfuldmagtens regler blandt andet ikke må støtte professionelle klubber og aktieselskaber.

- Så hvis vi gør noget ved eksempelvis stadion, så skal vi regulere huslejen, så den hele tiden er på markedsvilkår. For mig er det op til VB at vurdere, hvad klubben ønsker, og det er også et spørgsmål om klubbens økonomi. Men jeg er altid klar til en snak, siger formanden for udvalget.

Det er en melding, som han kommer med, da Per Olesen, der er Venstres politiske ordfører i Vejles byråd, har peget på, at der skal gøres noget ved banen - men det er først noget, som man kan gøre noget ved senere på året.

Banen i Vejle skal torsdag aften bruges, når VB skal møde Randers i pokalkvartfinalens første kamp. Man kan læse mere om problemerne med banen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020