• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Elsker København: Har aldrig haft en bedre sæson

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København-stopper Denis Vavro jubler over tiden i den danske hovedstad.

Af Kenneth Jensen

Ikke bare en, men to titler kommer den slovakiske angriber Denis Vavro til at løfte inden for et par uger.

Først vandt han pokalturneringen, og siden fulgte også en sejr i Superligaen, hvor pokalen søndag bliver løftet.

Og til det slovakiske medie sport.sk fortæller Denis Vavro om en sæson, der også har budt på Champions League-gruppespil, efter FC København i sommer købte ham fri af SS Lazio.

- Det er den mest succesrige sæson i min karriere. Jeg har ikke haft en bedre sæson noget sted - hverken i Zilina eller Lazio. Faktisk behøver vi slet ikke tale om Lazio.

- I København handlede det først om Champions League, og det var min store drøm at spille med i hovedturneringen. Det formåede jeg aldrig i Lazio, da jeg var sendt på tribunen. Nu spillede jeg alle minutter (i fire kampe, red.), og det var fantastisk.

- Samtidig har jeg vundet the double for første gang i mit liv. Så sæsonen har været helt fantastisk, siger Denis Vavro til sport.sk.

Den 27-årige slovak fortæller også lidt om festen i bussen på vej hjem fra Viborg, da det blev kendt, at Brøndby havde tævet FC Nordsjælland med 5-1.

- Der var ingen champagne, det var kun øl. Og det var lige ved, at vi gik i gang med 4-1. Der troede vi virkelig ikke på, at det kunne gå galt, siger han.

Galt gik det altså heller ikke, og så kunne FCK stoppe bussen omking en tankstation og tanke op på øl - her kan du læse tankpasserens oplevelse.

Og så blev det ellers en sikkert ganske sjov tur hjem til København, inden holdet og staben blev modtaget med fyrværkeri og taler omkring rådhuset i Frederiksberg.