• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Enighed: Han var transfervinduets bombe i SL

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Transfervinduet er lukket i Superligaen, og derfor har Discoverys eksperter peget på vindere og tabere. Samt transfervinduets bombe.

Af Kenneth Jensen

Discoverys eksperter Morten Bruun og Flemming Povlsen har peget på, hvilken klub de mener havde det dårligste transfervindue - du kan læse den historie her - og de to fodboldkommentatorer har også peget på, hvem de mener, der var transfervinduets bombe.

Det kom som noget af en overraskelse, da FC København præsenterede ny keeper i form af tidligere AGF'er Kamil Grabara.

Flemming Povlsen forklarer sit valg således:

- Jeg gør det, fordi jeg tænkte, at FCK havde to stærke og dyre målmænd i forvejen, og så kommer der en tredje. Arbejdsklimaet i og omkring målmandstruppen kunne forringes, så jeg syntes, det var et stort sats. Nu har de så heldigvis fået skibet Grytebust til Vejle i en fire måneders periode. Alligevel var det et sats, men jeg kan godt se, hvorfor han gør det, Peter "PC" Christiansen.

- De får en ung målmand ind, der har prøvet noget på sine relativt yngre skuldre. Han får en femårig kontrakt. Det er også meget værd med den historik, FCK har for at sælge målmænd, siger Flemming Povlsen.

Se i toppen af videoen, hvor Morten Bruun stemmer i og også har peget på Kamil Grabara. Bruun er dog ikke sikker på, at det er så godt et køb af FC København.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020