• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Eksperter: Denne SL-klub havde det værste vindue

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det var især inaktivitet, der gjorde, at Discoverys Morten Bruun og Flemming Povlsen er enige om valget.

Af Kenneth Jensen

Superligaen er tilbage efter et par uger med landskampe, og klubberne skal ikke tænke på transfers, og hvem der mon er til rådighed, for transfervinduet er også lukket.

Dermed er det bare fuld fart frem.

Men ikke alle klubber kom lige godt ud af transfervinduet. Nu skal man selvfølgelig passe på med at kåre vindere og tabere tidligt - det har Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, blandt andet skrevet om her - men derfor kan fodboldfolk godt have en mening om, hvem der klarede sig godt, og hvem der klarede sig dårligt.

Og det har Discoverys Morten Bruun og Flemming Povlsen da også.

De peger på OB som den klub, der har haft det værste transfervindue denne sommer. Et vindue, hvor man solgte målmand Oliver Christensen til Hertha Berlin, og hvor man "blot" hentede Nicolas Mickelson.

- Jeg har peget på OB. Mest fordi jeg undrer mig over, at de føler, de har truppen til top seks, for det må være deres ambition. De har ikke foretaget sig noget, end ikke da deres førstemålmand blev solgt for et stort beløb. Jeg var sikker på, de ville hente Sten Grytebust. Jeg synes, de lever livet farligt, hvis de siger, at vi har den trup, der skal til for at bringe OB tilbage til toppen af dansk fodbold, siger Morten Bruun om sit valg.

Se videoen i toppen, hvor Flemming Povlsen stemmer i og også nævner Brøndby.