• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Er alderspræsidenten færdig i Superligaen? Åben for NordicBet Liga-klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Johnny Thomsen er født, opvokset og bor i Fredericia. Han har af samme årsag fulgt byens fodboldhold i lang tid og afviser ikke, at FCF kan blive hans kommende klub.

Af Anders Dehn

Superligaen kan blive en veteran fattigere i næste sæson. Johnny Thomsen er kontraktløs, og han er selv åben for et skifte til NordicBet Ligaen. Hans barndomsklub FC Fredericia kunne eksempelvis være en mulighed, siger han til Fredericia Avisen.

Den ældste spiller i Superligaen i sidste sæson understreger, at et skifte ikke er på vej nu og her, men han afviser heller ikke, at det kan komme det. I givet fald ved han, hvad han går ind til.

Læs også:Superliga-veteran på klubjagt: Jeg kan præstere endnu bedre

Thomsen er født, opvokset og bosiddende i Fredericia, han fik sin fodboldopdragelse i FC Fredericia, og han følger stadig sin barndomsklub, der i seneste sæson sluttede på tredjepladsen i NordicBet Ligaen.

- Jeg har fulgt Fredericia i mange år, især i sæsoner, hvor det er gået godt som i denne sæson, der lige var. Jeg er født og opvokset i byen, og bor her, så det er naturligt, at jeg følger med, siger Johnny Thomsen til Fredericia Avisen.

Læs også:Randers-veteran om fansenes hyldest: Helt vanvittigt

Veteranen spiller højre back, hvor FC Fredericia netop har netop Mikkel Knudsen fra Viborg FF. Klubbens direktør erkender dog over for avisen, at han stadig skal bruge en spiller mere til den position - uden at røbe, om Thomsen kan blive aktuel.

Den 38-årige back forlod FC Fredericia i 2006 for at skifte til SønderjyskE. Senere gik karrieren over FC København og Randers FC, hvor han har været siden 2012. Han er i alt noteret for 335 Superliga-kampe.

Læs også:Johnny Thomsen tror det er slut efter skade mod OB

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer Nielsen og FCM vinder

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus