Foto: Getty Images
Superliga

OB tilbyder midtbanespiller til andre klubber

En overgang var han en af Superligaens mest frygtede spillere i luftspillet og for sin opportunistiske gennembrud, men nu er OB klar til at lade Ayo Simon Okosun gå.

Han var en force i AC Horsens og havde gode kampe i FC Midtjylland, men nu har Ayo Simon Okosun svært ved at få Superliga-minutter i OB.

Han startede inde i OB's besværlige udlæg på sæsonen i de første tre runder, men siden har Okosun ikke startet en Superliga-kamp, mens resten af OB har accelereret og overvintrer i Top 6 trods den elendige start på 2022/23.

I sommer lød det til, at OB var villig til at sælge midtbanespilleren, og nu erfarer Tipsbladet, at OB igen har ladet markedet vide, at midtbanespilleren er til rådighed for en ny, interesseret klub.

Midtbanespilleren har kontrakt indtil sommeren 2024, men efter en halvsæson uden megen spilletid er det næppe de store summer, OB vil forvente i modydelse for at slippe den 29-årige reserve.

OB'eren spillede tidligt i karrieren for italienske Grossetto men ellers har spillet i Superligaen for AC Horsens og FC Midtjylland og i divisionerne for AB og Vendsyssel FF.

Ayo Simon Okosuns agent Marc Nygaard vil ikke kommentere situationen ud over, at han er i dialog med OB om midtbanespillerens fremtid.

Læs mere om Superliga-klubbernes transfers sidste sommer her.