2016-03-23 11:33

Esbjerg skulle have spillet venskabskamp mod Eintracht Braunschweig fra den tyske 2. Bundesliga, men det bliver ikke til noget, da der var udsigt til, at Wolfsburg-fans ville være til kampen.

Nogle dele af Esbjergs fangruppering har et venskab med Wolfsburgs ditto. Wolfsburg har en rivalisering med Eintracht Braunschweig, der ligger 27 kilometer fra Bundesliga-byen. Og venskabet mellem EfB-fansene og Wolfsburgs fans får nu konsekvenser. 

For Esbjerg skulle have mødt Eintracht Braunschweig i en venskabskamp i morgen i Winsen, men det bliver ikke til noget. Det tyske politi har nemlig bedt om at få aflyst kampen som følge af, at Wolfsburg-fans ville have taget turen til Winsen for at se vennerne fra Esbjerg i aktion mod lokalrivalerne fra Braunschweig. 

Esbjerg skriver følgende på klubbens hjemmeside: 

- Kamparrangøren har meddelt EfB, at det tyske politi i Landkreis Lüneburg Celle har sagt nej til, at kampen gennemføres. Fans af VfL Wolfsburg har flere gange besøgt Esbjerg for at pleje relationer til EfB-fangrupperinger og havde også meldt deres ankomst til kampen på Lüneburger Heide.

Esbjerg kan i stedet se frem mod deres næste Superliga-kamp, som er mod Viborg hjemme på Blue Water Arena den 4. april.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO