Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Færdig i Brøndby: Her er angriberens nye klub

Foto: Debreceni VSC

Det blev ikke til mange lykkelige stunder for den kroatiske angriber i Brøndby IF, der skifter til ungarsk fodbold den 1. juli, når kontrakten med de blå-gule udløber.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Der var store forventninger i 2018, da den kroatiske angriber Ante Erceg skiftede til Brøndby IF fra Shabab Dubai.

Opholdet på den københavnske Vestegn blev aldrig for alvor lykkeligt, hvorfor han først blev sendt på udlån til Esbjerg fB i foråret 2020.

Samme sommer blev han så sendt afsted på endnu en lejeaftale til kroatiske NK Osijek. Lejeaftalen blev sidste sommer forlænget frem til 2022, hvor Ante Erceg også har kontraktudløb med Brøndby IF.

Men den 32-årige angriber har allerede fremtiden på plads. Han skifter på en etårig aftale til den ungarske klub Debreceni VSC. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Aftalen indeholder en option for yderligere et år.

Debreceni VSC er placeret i den bedste ungarske række, og her skal han hjælpe klubben med at fastholde sin position som en af de mest succesfulde klubber i Ungarn siden årtusindeskiftet.

Ante Erceg nåede 31 kampe for Brøndby IF, hvor han leverede fem mål og to assists. Det seneste år har han døjet med en skade, som har holdt ham til blot 19 førsteholdsminutter for NK Osijek.

Angriberen har tidligere i karrieren haft stor succes i den bedste kroatiske række, hvor han har leveret 42 mål og 26 assists i 174 kampe.