Superliga Oliver Okstrøm

Falks agent: Ville ikke gå linen ud for stort salg

Foto: Getty Images

Rasmus Falk måtte tale sin agent til ro, da det gik op for ham, at Ståle Solbakken ikke ville sælge spilleren.

Af Oliver Okstrøm

FC København-offensivspilleren Rasmus Falk havde tilbage i 2020 et stærkt år, som toppede med præstationen mod Manchester United i Europa League. Det vækkede interesse og tilbud kom ind på ham.

Det var dog ikke noget, som den daværende FCK-manager Ståle Solbakken ville lytte til. Nordmanden ville ikke sælge, fortæller Falks agent Mads Bach Lund til Ekstra Bladet.

Sådan en beslutning var noget, som agenten havde svært ved at acceptere, og han fortæller, at det var Falk selv, der måtte tale ham til ro, da agenten øjnene en rigtig god handel for spilleren.

Falk bad tilmed Mads Bach Lund om, at han skulle opføre sig ordentligt, da han ikke ville gå linen ud for at komme til en ny klub.

- Når du sammenholder skuffelsen med reaktionen, så kan du nok regne ud, at det er jo ikke en mand, der er parat til at gå ud og råbe Ståle ind i ansigtet for at komme afsted, lyder det fra Mads Bach Lund.

Falk var i den situationen manden, der først måtte indfinde sig med, at når man har en kontrakt med en klub, så er det klubben, der bestemmer.

Rasmus Falk fik efteråret ødelagt af en skade, men nu er han tilbage igen. Læs mere om hans tanker her.