• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FC Helsingør forlænger kontrakten med forsvarsspiller

FC Helsingør forlænger kontrakten med forsvarsspiller
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Martin Fisch har fået en toårig kontrakt med FC Helsingør. Den gamle aftale stod til at udløbe ved udgangen af måneden.

Af Anders Dehn

Siden februar måned har Martin Fisch været FC Helsingør-spiller, og det kommer han også til at være de næste to år, hvis han ellers fuldfører sin kontrakt. Han og klubben har således netop forlænget samarbejdet.

Helsingør fortæller på sin hjemmeside, at den tidligere HIK-spiller har gjort det så godt i sit første halvår i klubben, at han har gjort sig fortjent til en ny kontrakt. 

- Han er en spiller, der har imponeret alt og alle heroppe. Jeg kendte ham fra AB, og han har ramt det niveau, vi håbede og troede på, han kunne ramme, hurtigere end nogen havde regnet med. Han har været meget professionel, og der har aldrig været noget brok, selvom han har været lidt ind og ud af holdet. I slutningen af sidste sæson spillede han sig ind som stamspiller og havde en stor aktie i oprykningen. Det er en forlængelse, jeg er meget glad for, siger cheftræner Christian Lønstrup.

Det er dermed gået ganske hurtigt for 24-årige Martin Fisch, der indledte 2017 som 2. divisionsspiller i HIK og snart kan kalde sig Superliga-spiller. Den udvikling glæder han sig selvsagt over.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Selvom vi nok leverede over det forventede i foråret, og der kommer til at være en tilpasningsperiode, hvor vi skal vænne os til tempoet, synes jeg, at vi viste mod Viborg, at vi kan være med på det her niveau. Vi har forskellige typer i forsvaret med forskellige kompetencer og har en forsvarskæde, der supplerer hinanden rigtig godt, siger han til FC Helsingørs hjemmeside.

- Personligt kommer jeg både med noget fysik og noget fart, og jeg har afgjort min styrke i det klassiske forsvarsspil. Og så hjælper det, at jeg kender Lønstrup fra vores fælles tid i AB. Jeg synes, både træning og trænerstaben er på et højt niveau, og min tid i FC Helsingør har været meget positiv.

Superliga

Mere Superliga

Fokus