• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC København-boss: Særligt opmærksomme på Wilczeks sikkerhed

Foto: FC København/Andreas Højberg

FC København er ekstra opmærksomme på Kamil Wilczeks sikkerhed og kontakter politiet, hvis de falder over trusler eller lignende.

Af Victor Risager

Kamil Wilczeks skifte til FC København er et af de mere kontroversielle i dansk fodbold i nyere tid, og københavnerne er ekstra opmærksomme på den polske målrævs sikkerhed i øjeblikket. Det siger Daniel Rommedahl til BT.

Skiftet har især været grund til utilfredshed hos Brøndby-fans, der ikke er glade for skiftet, efter at han fra 2016 til 2020 scorede mål på samlebånd og endda også til sidst bar anførerbindet for Brøndby IF. Utilfredsheden har været tydelig ved en forsamling ved Brøndby Stadion, mens nogle også har kradset Wilczeks navn af de blå-gules landsholdsvæg.

Læs også:Spillerforeningen: Tesfaye-tweet var over stregen

På de sociale medier er der også blevet skrevet en hel del til og om angriberen, og generelt er FC København meget opmærksomme på, hvad der bliver skrevet og sagt til ham.

- Falder vi over noget, der er groft, videregiver vi det til politiet, og så vurderer de i forhold til videre behandling. Vi er opmærksomme, det vil vi altid være. Men det er klart, at der har været lidt mere med ham her end med langt de fleste spillere, siger Daniel Rommedahl, Director of Football Operations & International Affairs i FC København, til BT.

Læs også:Efter omdiskuteret tweet: Minister undskylder til FCK

Ifølge Daniel Rommedahl tager Kamil Wilczek dog situationen i ”stiv arm”.

Den 32-årige angriber spillede fire år i Brøndby, hvor han nåede at score 71 mål på 124 kampe i Superligaen. Det gør ham til den spiller med flest mål i Superligaen for Brøndby IF nogensinde.

Nu skal han forsøge at score flere mål i Superligaen, men det skal han altså for FC København, der har udstyret ham med en treårig aftale. 

Læs også:Solbakken: Tesfaye vil føle sig som Danmarks største fjols, når han vågner

Læs også:Avis: Dansk minister sviner FCK-spillere

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus