• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC København-spiller strandet: Arbejdes på højtryk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns cheftræner bebrejder ikke spilleren for at være havnet i situationen.

Af Victor Risager

FC København måtte undvære kantspiller Luther Singh til søndagens kamp mod Randers FC af en ganske speciel, men de arbejder på højtryk og håber på at have sydafrikaneren tilbage allerede mandag. Det siger Jess Thorup til B.T. Sport.

Tidligt søndag formiddag meddelte FC København, at Luther Singh ikke ville indgå i truppen mod kronjyderne, fordi han befandt sig i Sydafrika og ventede på et nyt pas. Han har nemlig været i hjemlandet for at spille landskampe i den seneste tid.

Jess Throup fortæller, at han ikke bebrejder spilleren for situationen, og understreger samtidig, at FC København har gjort meget for at løse situationen.

- Nej, fordi jeg vidste allerede, da han kom ind i lejren, at der var noget med et pas, og så var der noget med en boble, og han fik ikke lov til at komme ud. Det har været undervejs i en periode, men Peter Christiansen og Daniel Rommedahl (henholdvis sportschef og Director of Football Operations and International Affairs i FCK, red.) arbejder på højtryk for at få det her løst, siger Jess Thorup til B.T. Sport og tilføjer, at spilleren kan være tilbage mandag.

I stedet for Luther Singh optrådte Jens Stage og William Bøving på kanterne for FC København i søndagens kamp, og de to kantspillere stod for målene i københavnernes 2-0-sejr i den kronjyske.

24-årige Luther Singh kom til FCK fra SC Braga tidligere på sommeren og har spillet tre kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020