Video : Tipsbladet
Superliga

FC København-træner roser Scott McKenna

Scott McKenna har fået en flot start i FC København, lyder det fra Jacob Neestrup.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Med firetoget fra Premier League er den skotske landsholdsspiller Scott McKenna landet i Danmark, og han skal i foråret være med til at sikre, at mesterskabet også i denne sæson ender i hovedstaden.

FC København har lejet midtstopperen i Nottingham Forest, og 27-årige Scott McKenna er gledet direkte ind i FC Københavns startopstilling med fuld spilletid i forårets første tre kampe. 

Dermed har forsvarsspilleren med al tydelighed gjort indtryk på Jacob Neestrup, og det faktum lægger FCK-træneren da heller ikke skjul på.

- Hans start har været god, og det har den både været i en firebackkæde mod FC Nordsjælland og i en trebackkæde mod Silkeborg. Alle har muligheden for at spille sig på i FCK, og alle har muligheden for at spille sig af. Det synes jeg et eller andet sted er fair. Men jeg synes, at han har gjort det godt, siger Neestrup til Tipsbladet og den øvrige presse. 

Scott McKenna er som nævnt lejet i Nottingham Forest, men skotten har kontraktudløb i Premier League-klubben til sommer, så hvis FC København ønsker at beholde ham, kan parterne i ro og mag forsøge at indgå en aftale, uden at FCK også skal forhandle en transfersum med en tredjepart. 

Scott McKenna har spillet 33 A-landskampe for Skotland.