FC Københavns Mohamed Daramy vinder FIFA-corona-turnering

FC Københavns Mohamed Daramy viste kølighed foran skærmen da både semifinale og finale blev afgjort i forlænget spilletid

FC Københavns Mohamed Daramy har netop vundet EAs store FIFA-turnering med det simple formål og budskab: Bliv hjemme. Spil sammen.

Siden onsdag har flere end 20 professionelle fodboldspillere dystet mod hinanden i FIFA-spillet - blandt andre stjernespillere som Liverpools Trent Alexander-Arnold, Chelsea-spilleren Cesar Azpilicueta, Phil Foden fra Manchester City, Vinicius Junior fra Real madrig og Joao Felix fra Atletico.

Fra Superligaen har både FC København og Brøndby været inviteret til turneringen, hvor det har været Jesper Lindstrøm fra Brøndby og Mohamed Daramy fra FC København, der har repræsenteret.

Begge de danske Superliga-spillere har vist stor styrke ved skærmen, da de begge nåede frem til semifinalerne søndag.

Her skulle Brøndbys Jesper Lindstrøm først i kamp, hvor modstanderen var navnebroderen fra Djurgården Jesper Karlstrøm. Men uheldigvis viste det sig at være den svenske Jesper, der var stærkest. Djurgårdens Karlstrøm sejrede med 2-1.

Dermed var finale-billetten Djurgårdens.

I den anden semifinale stod FC Københavns Daramy overfor Nabil Bahoui fra AIK.

FCK'eren var bagud to gange, men kampens sluttede 2-2, hvilket betød, at afgørelsen skulle findes i "golden goal" - altså først scorede mål.

Og har var Mohamed Daramy skarpest og sikrede sig dermed finale-billetten mod Karlstrøm.

Efter en intens finale sluttede det med et mål til hver i kampens sidste kvarter, hvilket resulterede i uafgjort 1-1 efter 90 minutter. Igen viste Daramy sig kølig i den forlængede spillede tid, da han efter få minutter afgjorde finalen med scoringen til 2-1.

Som en del af turneringen donerer EA 1 million dollars til Global Giving's Coronavirus Relief Fund. Fonden bidrager til den igangværende COVID-19 hjælpeindsats.

Donationen er ud over de donationer, som FIFA, der samarbejder med EA i FIFA 20 Stay and Play Cup, tidligere har doneret til andre COVID-19 hjælpeorganisationer.