• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Midtjylland skifter næsten et helt hold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mange nye ansigter går på banen for FC Midtjylland i onsdagens pokalkamp mod Kjellerup IF.

Af Ole Hoffskov

Søndag stod FC Midtjylland i et udsolgt Parken og fejrede en stor triumf mod FC København. Onsdag eftermiddag gæster ulvene Kjellerup IF fra Danmarksserien i pokalturneringen.

Kontrasten er til at få øje på, men FC Midtjylland kan ikke tillade sig at blive lullet i søvn. Kjellerup skal besejres, for midtjyderne har store ambitioner i pokalen, som holdet vandt i 2019. 

- Det er en vigtig kamp, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vinde. Klubben har prøvet at vinde pokalen før, og den bringer nogle fantastiske oplevelser. Derudover har vi en stor trup, så vi er forberedte på at spille mange kampe, og det vil vi også gerne gøre i det nye år, siger FCM-træner Bo Henriksen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Vi har forberedt os på nøjagtig samme måde til Kjellerup, som vi gjorde til FC København. Vi har forberedt os med video og det ene og det andet, og vi ved, at de her kampe kan blive rigtig bøvlede. Det her er jo Kjellerups allerstørste kamp i sæsonen, og det kan være vanskeligt, hvis man ikke får sat sig på det fra start. 

FC Midtjylland-træneren har en bred trup til rådighed, og han afslører, at der bliver ændret på rigtig mange pladser til opgøret mod Kjellerup. Mere end et halvt hold fra Parken spares.

- Der bliver roteret en del. Det har også noget med dynamikken i truppen at gøre. Vi skal have alle mand klar. Vi kommer til at skifte en otte-ni spillere i forhold til FC København-kampen. Det bliver fedt at se de nye vise sig frem og komme med masser af energi, siger Bo Henriksen.

Daniel Høegh, Charles, Victor Lind, Dion Cools og Mads Hansen er gode bud på spillere, der vil optræde i FC Midtjyllands startopstilling i onsdagens pokalkamp. Helt sikkert er det, at rekordindkøbet Marrony får sin debut.

Bo Henriksen afslører, at brasilianeren starter på banen.

- Tiden må vise, hvor længe han kan spille. Det er ikke sådan, at vi regner med, at han kan spille hele kampen. Vi glæder os rigtig meget til at se ham, og han er blevet bedre og bedre til træning de seneste dage, lyder det fra cheftræneren.

Der er kampstart mellem Kjellerup IF og FC Midtjylland klokken 16.30. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020