FC Midtjyllands kanonmål sænkede FC København

To drømmemål var torsdag med til at nedlægge FC København, da FC Midtjylland vandt topbrag i Herning med 4-1.

Superligaens førerhold, FC Midtjylland, gav torsdag 4450 tilbagevendte fans en opvisning på MCH Arena, da holdet scorede to kanonmål og bankede FC København med 4-1 i mesterskabsspillet.

FCM var foran med 1-0 efter en intens første halvleg, inden først Anders Dreyer og Pione Sisto scorede to af sæsonens flotteste mål.

De to mål kronede en flot FCM-indsats, hvor værterne var FCK overlegne på de fleste parametre.

Midtjyderne er med sejren på 53 point, hvilket er fire mere end Brøndby på andenpladsen.

FCK røg ned på fjerdepladsen, efter AGF tidligere på torsdagen spillede sig op på samme pointantal som københavnerne efter en 2-0-sejr over Randers FC. AGF har en bedre målscore end FCK.

Det var fra kampens begyndelse ganske tydeligt, at der var vigtige point i spil i topkampen.

Opgøret bar præg af høj intensitet fra lægterne, og det gav en til tider nærmest ond stemning på banen med mange nærkampe og gule kort.

I det 25. minut blev nærkampene dog afløst af første halvlegs eneste scoring.

Den stod FCM-brasilianeren Junior Brumado for, da han køligt afsluttede en friløber fra midten og sendte FCM-fansene i ekstase med 1-0-målet.

Bare tre minutter inde i anden halvleg brød jublen atter ud blandt de tilbagevendte fans, da Dreyer fra 20 meter kanonerede bolden i målhjørnet via den ene opstander.

Allerede i det 56. minut var det så Sisto, som på ny sendte FCK til tælling, da han trak ind fra venstresiden og krøllede bolden hen over norske Sten Grytebust i FCK-målet til 3-0.

Med 20 minutter igen fik københavnerne så reduceret til 1-3, da indskifteren Mustapha Bundu afsluttede et fint angreb.

FCK-comebacket udeblev dog, og i stedet gjorde angriberen Lasse Vibe det til slutresultatet 4-1 med knap ti minutter tilbage.