• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Nordsjælland sender spiller til HB Køge

FC Nordsjælland sender spiller til HB Køge
Foto: HB Køge

HB Køge har indgået en lejeaftale med FC Nordsjællands Jakob Johansson.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland har mange talentfulde spillere til de offensive pladser, og det siger sig selv, at alle ikke kan spille på én gang. Især Jakob Johansson synes at have en lang vej til førsteholdet, og det har parterne nu taget konsekvensen af.

Den 20-årige angriber skal således tilbringe resten af indeværende sæson i HB Køge, med hvem han har indgået en lejeaftale.

- Konkurrencen er hård på vores offensive pladser, og Jakob står ikke forrest i køen. Derfor har vi ledt efter en mulighed for ham, således at han kan få sit ønske om mere spilletid opfyldt. Vi ved at han kommer til et godt miljø i HB Køge, som udover at have en dygtig træner også er en ambitiøs klub, hvor Jakob kan lære meget, siger sportschef i FCN, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv glæder sig til udfordringerne og mere spilletid i HB Køge. 

- Jeg håber på at få en masse kampe og hjælpe holdet med mål. Jeg har brug for at komme tættere på en startopstilling, og det tror jeg på kan lade sig gøre i HB Køge. Jeg kender Morten Karlsen godt, og han ved samtidig også hvor jeg kan bidrage på banen. Jeg glæder mig til at komme igang, fortæller Jakob Johansson.

Angriberen var i foråret udlejet til Randers FC og fik spilletid i otte Superliga-kampe for kronjyderne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.