• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Nordsjælland tager afsked med to spillere

To spillere i yderkanten af truppen siger fravel til FC Nordsjælland efter denne sæson.

Af Ole Hoffskov

Der kommer utvivlsomt til at ske udskiftning i FC Nordsjælland i løbet af sommerens transfervindue. Hver uge sidder talrige scouts på lægterne for at besigtige de unge FCN-talenter, og der vil helt sikkert tikke bud ind i indbakken hos sportschef Carsten V. Jensen.

Foreløbig er der dog kun muligt at udpege to spillere, der med sikkerhed forlader FC Nordsjælland.

Carsten V. Jensen oplyser, at man i kølvandet på lørdagens sidste Superliga-kamp mod FC København i Telia Parken siger pænt farvel til en duo fra den yderste kant af førsteholdstruppen.

- Emil Damgaard stopper hos os efter denne sæson. Han har desværre været ramt af utrolig mange skader, og det er synd for ham. Derudover udløber Lukas Talbros aftale, og den vil ikke blive forlænget, siger Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

Hverken Damgaard eller Talbro, der begge er højre backs, har optrådt for FC Nordsjællands førstehold i denne sæson. 20-årige Damgaard står noteret for to kampe for FCN's bedste mandskab.

Travl sommer i vente
Hvad angår sommerens transfervindue holder Carsten V. Jensen kortene tæt til kroppen, men han medgiver, at der helt sikkert bliver noget at se til på kontoret på Right to Dream Park.

- Jeg har ikke booket nogen sommerferie, kan jeg sige. Der er stor interesse for vores spillere, og vi har en interessant gruppe, så det bliver helt sikkert en travl sommer, lyder det fra "CV".

Egentlig vil han helst udngå, at der bliver alt for travlt, men det er ikke til at styre, når man er i FC Nordsjællands vægtklasse.

- Der er mange, der siger, at vi bare sælger og sælger, men jeg vil gerne slå fast, at der ikke er noget, vi hellere vil end at holde på vores bedste spillere i længere tid. Men der er et marked, der hiver i os, og det er nogle muskler, der overgår vores egne, så nogle gange er det ude af vores hænder, når vi samtidig skal drive en sund forretning.

- Mit håb er, at vi siger farvel til færre end flere i det kommende transfervindue, men jeg ved, det bliver travlt, og så må vi se, hvad der sker, siger sportschefen.

Spillere som Viktor Tranberg og målmanden Nigel Bertrams, der i foråret har været udlejet til De Graafschap, ligner oplagte bud på to spillere, der ligesom Emil Damgaard og Lukas Talbro er færdige i FCN, men det er for tidligt at sige.

- Resten af spillerne er som udgangspunkt en del af truppen til den kommende sæson, men selvfølgelig går vi ind og laver en individuel vurdering. Det gælder blandt andre i forhold til Nigel Bertrams, der har fået masser af spilletid i Holland. Det kan være, at det rigtige for ham vil være at blive, men det er ikke afgjort nu og her, siger Carsten V. Jensen.

FC Nordsjælland slutter sæsonen på en sjetteplads i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.