• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ronni Vester

FC Vestsjælland forlænger med kaptajnen

FC Vestsjælland forlænger med kaptajnen
Illustration

FC Vestsjællands anfører Henrik Madsen har forlænget sin kontrakt, så den nu løber til 30. juni 2017.

Af Ronni Vester

Henrik Madsen har længe været en vigtig brik for FC Vestsjælland, hvor han også bærer anførerbindet, og tidligere på sæsonen rundede han de 100 kampe for klubben.

Det bliver nu til mange flere i fremtiden, eftersom Madsen har forlænget sin kontrakt, så han nu er at finde i Slagelse frem til den 30. juni 2017.

Henrik Madsen glæder sig over forlængelsen, og ser store perspektiver på det nuværende mandskab under ledelse af den nye træner Michael Hansen. 

- Min motivation er stadig kolossal, og jeg har stadig en iver efter selv at blive bedre og være med til at gøre holdet endnu bedre. Michael Hansen og Tommy Møller-Nielsen har, i min optik, styrket os væsentligt, og at se holdet, klubben og kulturen udvikle sig på denne måde, er bare fedt at være en del af, siger Henrik Madsen til klubbens hjemmeside og uddyber.

- Setup'et i klubben er fantastisk, og forlængelsen er et udtryk for, at jeg tror på projektet, og jeg føler mig virkeligt beæret over, at klubben også udviser tiltro til mig de næste tre år. Jeg trives rigtig godt i FCV, og glæder mig enormt til nu igennem 3 år mere, at kunne trække Vikingetrøjen over hovedet, siger Madsen.

Henrik Madsen har spillet i FC Vestsjælland siden 2011, hvor han skiftede til fra Næstved. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus