Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-boss: Sådan klarer vi FCM's nye pengetank

FCK-sportsdirektør Peter Christiansen lader ikke til at ryste over, at FC Midtjylland nu har fået landets rigeste som ejer.

FC Midtjylland diskede tidligere på ugen op med nyheden om, at Danmarks rigeste mand, Anders Holch Povlsen, har overtaget aktiemajoriteten i klubben. Dermed er det nu en mand, der er god for omkring 50 milliarder kroner, der står bag klubben.

Den pengetank er dog ikke noget, som får FCK-sportsdirektør Peter Christiansen til at tro, at man nu ikke kan holde midtjyderne bag sig. Det fortæller han om i et interview med Viaplay.

- Det har vi gjort i så mange år nu, og vi vil nogle ting med vores fodboldklub, som jeg tror, at de får svært ved at cope med. Det er vel den bedste forklaring på det, siger Peter Christiansen.

Når han skal uddybe, hvad det så er, så lyder svaret sådan fra FCK-sportsdirektøren.

- Vi ligger også og rykker på vores budget, og vi ligger også og opnår nogle ting - og vi har muligheden for måske endda at komme i et gruppespil igen nu her i Champions League. Jeg synes, at vi er et rigtig godt sted, siger han og fortsætter:

- Det er klart, at vores strategi og de mål, vi har plus en kommerciel afdeling, der også leverer stort, så har vi bare nogle muligheder fremadrettet. Det er klart, at en stor del af upsiden for en klub som vores er transfers og Champions League eller andre europæiske gruppespil. Og det synes jeg, at vi leverer pænt på i øjeblikket, forklarer Christiansen.

Dog slår han også fast, at han synes, at det er generelt godt for dansk fodbold, at der nu kommer nogle, der kan lægge midler i at udvikle dansk fodbold, som 'PC' også oplever er et godt sted.

Det bliver da også nævnt, at FCM ikke er de eneste, der rykker sig, da også Brøndby, AGF og FC Nordsjælland er projekter, som lægger på for tiden.

Hele interviewet kan ses i toppen af artiklen.

Den tidligere FCK-bestyrelsesformand Flemming Østergaard hylder den seneste udvikling i FCM. Læs mere om det her.