Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-boss om Delaney: Vi forsøgte flere modeller

FC København forsøgte ihærdigt at skrue en aftale sammen til Thomas Delaney.

Det er som bekendt ikke alle drømme, der går i opfyldelse, og FC København-fansene fik ikke deres Thomas Delaney-drøm opfyldt i januars transfervindue.

Det var håb om, at den tidligere anfører ville vende hjem til FC København grundet den uholdbare situation i Sevilla, men i sidste ende var det Bundesliga-klubben Hoffenheim, der løb med den danske landsholdsspiller.

Thomas Delaney er lejet ud til Hoffenheim for resten af indeværende sæson, og i FC København har man sluttet fred med, at det ikke blev i denne omgang. 

- Det, jeg kan sige, er, at der blev forsøgt forskellige modeller, og der var faktisk en velvilje hele vejen rundt, men til sidst kunne det af flere årsager ikke lade sig gøre, siger sportsdirektør Peter Christiansen til Copenhagen Sundays.

Han fastslår, at han er meget tilfreds med den besætning, FC København kan stille med på midtbanen - også uden Thomas Delaney. 

- William Clem har taget alle med storm og har holdt et tårnhøjt niveau, og når vi kigger på positionen, har vi også Rasmus Falk og Marko Stamenic, som vi valgte at beholde. Vi har emner til den position, og det er måske der, vi har den største konkurrence på banen, lyder det fra "PC".

FC Københavns sportsdirektør fastslår desuden i interviewet med Copenhagen Sundays, at man fortsat arbejder på at afskibe en eller to spillere, selv om transfervinduet er lukket de fleste steder. Han nævner ingen navne, men det er naturligvis Khouma Babacar og Paul Mukairu, han hentyder til. 

De forsvarende mestre indleder foråret med en udekamp mod Silkeborg IF den 19. februar.