Superliga

FCK: Cheftræner klar i denne måned

FC København satser på at kunne præsentere en ny cheftræner i løbet af juni.

Før denne sæson blev sparket i gang, var det vigtigste punkt på dagsordnen i FC København at finde en ny cheftræner. Her et års tid senere skal de på den igen. Roland Nilsson viste sig ikke at være den rette løsning, ligesom det heller ikke bar frugt at give Carsten V. Jensen yderligere en kasket på.

I FC København erkender man sine fejl, og denne gang sættes alle sejl ind på, at man ikke scorer hattrick i forkerte trænervalg.

- Vi vil være endnu dygtigere end sidste år. Sidste år tog vi den forkerte beslutning. Vi skal finde en træner, der har kommunikative evner, troværdighed og lederegenskaber. Vi ansætter en leder. Et lys, som de andre skal følge, siger adm. direktør i Parken Sport & Entertainment, Anders Hørsholt, til BT og understreger, at FCK-fansene ikke skal vente længe, før sløret vil blive løftet for, hvem der skal stå i spidsen for løverne.

- Vores håb er at finde en træner til opstarten i slutningen af juni måned, men jeg kan ikke garantere noget.

FC København måtte som bekendt se mesterskabet gå til FC Nordsjælland i den forgangne sæson, og det var selvom, at løverne stort set hele sæsonen igennem var at finde på førstepladsen. I næste sæson stræber FCK naturligvis efter at være tilbage på øverste skammel, men det kræver en fornuftig ageren i sommerpausen, hvor klubben foruden at løse cheftræner-kabalen skal forsøge at komme styrket ud af transfervinduet.

Og i FC København er man beredte på de mange udfordringer, man har foran sig.

- Vi er bekendte med den udfordring, sommeren bringer. Det er meget vigtigt, at vi træffer de helt rigtige valg i de kommende måneder, siger Anders Hørsholt.