• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

FCK dropper jagt på venstrekant

FCK dropper jagt på venstrekant
Illustration

FC København har fjernet fokus fra jagten på en venstrekant, men kommer stadig til at være aktiv på transfervinduet helt frem til lukketid. 

Af Martin Davidsen

Ståle Solbakken er ankommet i FC København, og det kan få betydning for klubbens ageren på transfermarkedet i de sidste dage, inden lukningen af vinduet den 2. september ved midnatstid. 

Nordmanden har allerede udtalt, at han ønsker et par nye spillere inden deadline, og sportsdirektør Carsten V. Jensen medgiver da også, at der kan komme aktivitet fra FC Københavns side inden lukketid. 

- Vi taler sammen, men når man kigger på det, har vi allerede fyldt på på de steder, hvor vi har afgivet spillere. Det er ikke sådan, at vi ikke kan stille hold. Vi har en rigtig fin trup med god kvalitet – senest med tilgangen af Adi har vi fået fyldt op på targetpositionen i front, så vi også har det alternativt. Det var vigtigt for os. Nu er der ni dage tilbage, og nu har jeg en dialog med Ståle, og så må vi se, om vi kan udnytte den periode bedst muligt, siger Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk. 

- Vi taler altid om spillere, det gør vi året rundt. Om vi så også når at få noget på plads inden 2. september, må vi se på, tilføjer han. 

Tidligere har Carsten V. Jensen udtalt, at FCK havde fokus på at finde en venstre back og en venstre kant, men umiddelbart er de planer ændret med ankomsten af Fanendo Adi, der kan skubbe Nicolai Jørgensen ud på venstrekanten. Dog er FC København stadig opmærksom på mulige tilgange - og de kan komme til alle positioner. 

- Dengang havde vi tanken, at hvis ikke vi fandt den forward, vi gerne ville have, kunne bruge Nicolai i front. Det ville tømme venstresiden lidt, men nu har vi fået Adi i front, og flytter Nicolai til venstre. På venstre back har vi måske kun et klart alternativ nu, men det er ikke det samme som, at vi bare henter en spiller ind. Det vi evt. kommer til at gøre, vil styrke os på positioner, hvor det kan gøre størst muligt gavn. Det er ikke sådan, at vi bare henter en jævn venstre back. Det hjælper ikke noget. Det vi eventuelt kommer til at foretage os, vil være noget, der kan gøre en forskel for holdet.

- Der har vi i princippet altid alle positioner åbne. Vi skal hele tiden være klar på de muligheder, der byder sig. En ting er at have en god pipeline med spillere, der er scoutede og registrerede og opdaterede; noget andet er, at der kan komme noget ind fra siden i form af gode muligheder. Vi arbejder med tingene, er opmærksomme og vi vil være der helt frem til midnat den 2. september, fastslår Carsten V. Jensen.