Foto: Getty Images
Superliga

FCK får januar-test mod storklub: Neestrup jubler

FC København kan se frem til en tur til Skotland til januar.

FC København har modsat halvdelen af de øvrige Superliga-klubber ikke vinterpause endnu. De mangler stadig to pokalkampe mod Silkeborg samt et stort skæbneopgør mod Galatasaray i Champions League.

Derefter venter et jule-break for de danske mestre, og når de tager støvlerne på igen efter nytår, så venter en testkamp mod skotske Rangers FC i Glasgow. Det oplyser FCK på klubbens hjemmeside.

Det er en kamp, der vil blive spillet 16. januar klokken 21 dansk tid, og det er et opgør, som vækker glæde hos FCK-cheftræner Jacob Neestrup.

- Vi er meget glade for denne mulighed for at indlede vores forberedelser med en testkamp som denne mod en kompetent modstander, der kan presse os allerede i vores første kamp, ligesom vi oplevede det med Leverkusen-kampen i januar i år, fortæller Neestrup.

Derudover står det klart, at FC København senere på vinteren tager på træningslejr i Portugal. Her vil det være fra enten 31. januar eller 1. februar, og så vil man være sydpå helt frem til 10. februar.

Kampen mod Rangers er desuden den første, der er kommet på plads for FCK, og det forventes, ta der bliver planlagt yderligere kampe i januar.

Tidligere har FCK og Rangers haft et par testkampe mod hinanden. Det havde man tilbage i både 1996 og 2001, og så var der i 2003 to opgør i Champions League-kvalifikationen mellem de to mandskaber.

FCK har senest også kunne melde Vavro klar. Læs mere om det her.