• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC København har budt på kroatiske Ivan Lendric fra Hajduk Split, men den kroatiske klub har afvist buddet på 4,5 millioner kroner.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Sportsdirektøren i FC København, Carsten V. Jensen, har ikke lagt skjul på, at han leder efter en midterforsvarer og en angriber til at forstærke Superligaens førerhold i januars transfervindue. Det sidste ser han ud til at havde fundet i Kroatien, hvor 20-årige Ivan Lendric fra Hajduk Split har fanget FC Københavns interesse.

FC København har afgivet et bud på 4,5 millioner kroner for den kroatiske ungdomslandsholdsspiller, det skriver den kroatiske avis Sportsko Novosti, der også kan fortælle, at FC København endnu engang kæmper med Rosenborg om en spiller, da den norske klub også er med i budkrigen.

Lendrics kroatiske klub Hajduk Split har dog ifølge avisen afvist de to klubbers bud på angriberen, der har spillet 13 kampe i dette efterår med tre mål til følge og en enkelt assist. Den unge angriber har dog kun spillet tre kampe fra start til slut i denne sæson.

Ivan Lendric var i sidste sæson udlejet til HSK Zrinjski Mostar i den bedste bosniske række, hvor han imponerede med 16 mål i 28 kampe, hvilket gjorde ham til topscorer i ligaen. Det medførte også interesse for Lendric fra både belgiske Anderlecht og sidste års Europa League-finalister Braga fra Portugal. Men nu er det altså FC København og Rosenborg, der har budt på det kroatiske talent.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus