• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCK-ikon bakker Solbakken op: Kvist er ikke uddannet til sin rolle

Foto: Getty Images

Den tidligere Parken-bestyrelsesformand Flemming Østergaard er på linje med Ståle Solbakken, når det kommer til William Kvist.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere FCK-manager Ståle Solbakken var i søndagens interview på TV3+ ude med skarpe vendinger mod William Kvist, der efter sin tid på midtbanen hos københavnerne har været en del af bestyrelsen i selskabet bag holdet, Parken Sport & Entertainment.

- Jeg mener, at han er placeret i en rolle, som han ikke har forudsætninger for at klare eller være i. Jeg synes, det er synd for William. Jeg synes ikke, at han skal stå der og være ukomfortabel, lød det blandt andet fra Solbakken.

Læs også:Tæt på FCK-nedturen: Fejl, frustrationer og Ståles skygge

Den holdning er han ikke alene om. Den forhenværende Parken-formand Flemming Østergaard er nu også ude med sin holdning til, at man har placeret Kvist i bestyrelsen. Det sker i et interview med B.T.

Her peger han på, at han ikke synes, at Kvist er uddannet til den rolle, som man har givet ham, og at ansvaret ganske enkelt er for stort for ham.

Læs også:- Han føler, at han er hævet langt over William Kvist

- Han er fodboldspiller, der har gået på CBS, og han er en flink fyr, der ved noget om fodbold, men den rolle, han er tiltænkt i bestyrelsen, er han bare ikke uddannet til. Det vil jeg gerne give Ståle ret i, lyder det fra Flemming Østergaard.

Endvidere fortæller 'Don Ø' på, at han ikke kan se, hvor William Kvist har erfaringen til at bygge fodboldafdelingen op igen i rollen som midlertidig sportslig chef.

I første omgang har Kvist været med til at finde Jess Thorup som ny cheftræner, men der mangler endnu en ny som sportschef/direktør for FC København, hvor man snart træder ind i et nyt transfervindue.

Læs også:Afstemning: Hvem står bedst efter Ståle Solbakkens interview med Onside?

Læs også:Ekspert: Ståle har ret - FCK-toppen mangler fodboldviden

Læs også:Vild historie: Provokeret Solbakken forærede FCK-ejer en million kroner

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus