FC København delte med østrigsk mandskab i træningskamp
2016-01-10 13:05
Foto: Tipsbladet

Løverne fra København kan endnu en gang have det næste store svenske backtalent på vej til klubben. Det melder svensk medie.

I de seneste mange sæsoner har svenske backs været FC Københavns helt store eksportvare og specialitet. Oscar Wendt, Pierre Bengtsson og Ludwig Augustinsson er alle gode eksempler på dette. 

Af disse eksempler er både Wendt og Bengtsson blevet sendt videre til Bundesligaen, mens Augustinsson snart kan være den næste. Senest er han dog rygtet til Palermo.

Nu kan der imidlertidigt være en ny svensk back på vej til den danske hovedstad, men modsat de førnævnte eksempler, spiller denne mand på den anden back, nemlig højre. Der er tale om Linus Wahlqvist, der til daglig gør sig i IFK Norrköping i den bedste svenske række. Det skriver det svenske medie Fotbolldirekt.se. 

Wahlqvist var ikke med i truppen til U21 EM, hvor Sverige vandt turneringen, selvom han havde fået debut forud for tuneringen. Han har dog alligevel i alt spillet seks U21-landskampe for Sverige i en alder af blot 19 år. 

Mediet skriver ligeledes, at Malmö også længe har været interesseret i højrebacken, men til Sportbladet afviser han, at han vil til en anden svensk klub, når han selv spiller i en god en af slagsen, og at udlandet derfor er det eneste, der har prioritet for ham. 

Dermed er Malmö altså ude af kampen om Wahlqvist, og FC København kan derfor være næste destination for den 19-årige svensker. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO