• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Andreas Cornelius er ydmyg omkring sin eksplosive udvikling i FC København, men drømmer om et udlandseventyr.

Af Martin Davidsen

FC Københavns Andreas Cornelius har været en af de store kometer i indledningen på den nye sæson af Superligaen. Aktuelt er han nummer tre på Superligaens topscorerliste, og han har vist flot frem i FCK-angrebet i Dame N'Doyes fravær.

Cornelius har fået mange roser fra nær og fjern, men selv tager den unge angriber det hele med ro.

- Jeg mangler stadig meget endnu. Jeg skal udvikle mig endnu mere i mit boksspil, jeg skal forbedre mine tekniske færdigheder, og jeg skal blive en bedre opspilsstation for mine holdkammerater, siger Andreas Cornelius ifølge Jyllands-Posten.

En ung dansk fodboldspiller skal ikke spille mange gode kampe, før de første pip om et eventyr i udlandet dukker op. Andreas Cornelius drømmer om det, men har ikke travlt.

- Selvfølgelig vil jeg gerne til udlandet på et tidspunkt. Det tror jeg, at alle fodboldspillere drømmer om på et eller andet tidspunkt i deres karriere. Men i første omgang handler det for mig om at blive endnu bedre her i FCK, og jeg får nok ikke et bedre sted at udvikle mig og vise mig frem, fastslår Andreas Cornelius.

Sammen med sine holdkammerater skal Andreas Cornelius forsøge at kvalificere FC København til Champions Leagues gruppespil i de kommende uger. Første opgave er hjemmekampen mod Lille tirsdag aften.