Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FCK-medejer om Sisto: Vi skulle ikke have en trojansk hest ind

Ifølge Lars Seier Christensen stod det undervejs i FC Københavns forhandlinger med Pione Sisto klart, at spilleren hellere ville til FC Midtjylland.

Inden Pione Sisto endte i FC Midtjylland, var han endog meget tæt på at skifte til de nærmeste guldkonkurrenter, FC København. Men ifølge Lars Seier Christensen, der er storaktionær i selskabet bag FCK, stod det undervejs i forhandlingerne klart, at Sisto helst ville til FCM, siger han til B.T.

Ifølge Lars Seier Christensen skal FCK kun have spillere, som er fuldt dedikeret til klubben. Ellers kan det være lige meget. Derfor er han i sidste ende tilfreds med, at Sisto-købet ikke blev til noget alligevel.

Læs også:Klare krav til Sisto: Skal være en leder og tage ansvar i FC Midtjylland

- Vi forsøgte at købe ham, men da det blev klart, at han hellere ville være hos vores største konkurrenter, skulle vi ikke have en 'trojansk hest' ind, siger Seier Christensen til B.T. med henvisning til begrebet for en person, der trænger ind i en organisation og skader den indefra.

Da FC Midtjylland i mandags præsenterede Pione Sisto, forklarede han selv, at beslutningen om at droppe FCK var hans. Han angav dog samme årsag som Lars Seier Christensen: Han ville i virkeligheden helst til FCM.

Læs også:Sisto åbner op om transfersagaen: Vildt Mexico-bud, personlighed og FCK

- Det var mit hjerte. Mit hjerte valgte pludselig at tage FC Midtjylland. Jeg fandt ud af, at det altid har været mit ønske, men nogle gange bliver man testet. Nogle gange glemte jeg det. Andre gange gjorde jeg ikke. Åbenbart skulle jeg igennem de ting, jeg skulle, for at finde ud af, at det altid har været FC Midtjylland, jeg gerne ville spille for, sagde Sisto.

Den hjemvendte FCM-spiller har allerede chancen for at gøre comeback på fredag. Her møder hans hold SønderjyskE i Superliga-premieren.

Læs også:FCM-anfører hylder Sisto: Han er Superligaens bedste spiller

Læs også:Analyse: FCK og FCM er Danmarks Benfica og FC Porto

Læs også:Video: Sender Sisto guldet til FCM i stedet for FCK?