Foto: IMAGO
Superliga

FCK-profil blev flået ud: Må tage konsekvensen

Elias Jelert forstår godt, han blevet flået ud i pausen af mandagens brag mod FC Nordsjælland.

PARKEN (Tipsbladet): Jacob Neestrup var ikke specielt tilfreds med Elias Jelert i første halvleg.

Selvom den unge back fik lukket godt ned for Ibrahim Osman, så lænede han sig op ad et rødt kort, og derfor måtte Neestrup ryste posen i pausen. 

Der blev ikke taget nogen chancer, og derfor blev Jelert også skiftet ud inden starten på anden halvleg, hvilket er ærgerligt, men fair, fortæller Jelert efter kampen.

- Jeg skal lade være med det, og så er den bare ikke længere. Det er for dumt det andet, så det skal jeg lære af. Så er den ikke længere.

- Jeg var selvfølgelig ikke tilfreds (med at blive skiftet ud, red.), for jeg ville gerne have spillet hele kampen, så det var jeg ikke tilfreds med, men det var egentlig fair.

- Når jeg dummer mig, må jeg også tage konsekvensen desværre, siger Elias Jelert til Tipsbladet og resten af den skrevne presse.

Jelert var også tydeligt utilfreds med, at han lod sig rive så meget med, at han fik gult kort for at smide bolden i jorden. 

- Det er også dumt, når jeg ser det her efterfølgende, men nogle gange løber følelserne afsted med mig, og jeg var frustreret, så det skal jeg selvfølgelig lære af.

- Jeg følte bare, det var vores bold, og når det hele så koger, så løber følelserne åbenbart løs med mig, siger Jelert.

Både Neestrup og Vavro have fat i Jelert, da han brokkede sig til fjerdedommeren, og her fik han at vide, med knapt så pæne gloser, at det var bedst at tie stille.

- Der blev sagt ”nu tier du stille, for du kan risikere at få dit andet gule”, hvilket var godt, for jeg skulle holde mig væk, jeg skulle bare droppe situationen.

- Når der er puls på, så er der selvfølgelig en lidt hårdere tone, men budskabet var det samme, afslutter Elias Jelert.

Jelert blev erstattet af Birger Meling i pausen.