• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

FCK-profil før Derby: Vi skal have udbytte af anstrengelserne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Falk har set gode takter fra holdet trods nederlag i de seneste kampe i 3F Superligaen, men nu er det tid at høste point igen.

Af Mathias Høj Jensen

Søndag tager FC København hjemme imod Brøndby i det berømte Derby, og ifølge Rasmus Falk skal københavnerne have mere udbytte af præstationerne på banen.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Vi ved, at vejen til det er en god præstation som hold, og paradoksalt nok, så synes jeg faktisk, at vi har bevæget os fremad præstationsmæssigt med de to seneste kampe. Nu skal vi have tre point ud af det, siger Falk.

- I Aarhus og Herning leverede vi i store perioder rigtigt gode præstationer, og derfor er det selvfølgelig frustrerende for alle, at vi ikke fik point med fra de kampe. Det kan vi ikke ændre på nu, og vi har brug for en sejr og nogle point.

FC København kommer ind til opgøret med tre nederlag i træk. Senest snublede de i Herning, hvor holdet tabte 1-3 til FC Midtjylland, der kunne fejre det danske mesterskab foran hjemmepublikummet.

Københavnerne har vundet de tre seneste hjemmekampe mod Brøndby, mens de to klubber spillede 1-1 senest på Brøndby Stadion i midten af juni.

Søndagens Derby mellem FC København og Brøndby fløjtes i gang i Telia Parken klokken 18.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus