• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCK-selskab deles op: Det er interessant, det her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Parken Sport & Entertainments planer om en ny selskabsstruktur er spændende nyheder for FC København.

Af Ole Hoffskov

- Det er interessant, det her.

Sådan siger Simon Richard Nielsen, der er chefredaktør for Euroinvestor, til BT med henvisning til den pressemeddelelse, der torsdag eftermiddag blev udsendt af Parken Sport & Entertainment.

Selskabet, som blandt andet ejer Lalandia og FC København, undersøger muligheden for at splitte sine forretninger op i selvstændige datterselskaber. Det er udgangspunktet for undersøgelserne, at en eventuel ny selskabsstruktur skal gennemføres med virkning pr. 1. januar 2022.

- Hvis de gennemfører det, så vil Parken være et holdingselskab, som har forskellige driftsselskaber. Det her kunne altså godt være først skridt mod at udskille nogle af aktiviteterne senere hen. Det kunne for eksempel betyde, at det er nemmere at skille sig af med fodboldklubben, forklarer Simon Richard Nielsen til BT.

Berlingske kunne torsdag fortælle, at ønsket om en ny selskabsstruktur blandt andet kan hænge sammen med, at det vil gøre det nemmere at tilknytte investorer i forbindelse med en eventuel udbygning af Parken. 

Etableringen af en ny selskabsstruktur vil ikke medføre nogen konsekvenser for de udmeldte økonomiske forventninger til 2021, oplyste Parken Sport & Entertainment torsdag.